02220311_VE_landingspagina_header_volvo2

Energy ‘for life’

Serva A28

Jaar van realisatie: 2020
Serva A28, de compleet vernieuwde Volvo dealer van Nijkerk en omstreken, is klaar voor de toekomst! Het recent gerealiseerde pand bestaat uit een ruime showroom voor nieuwe en gebruikte Volvo’s, kantoorruimte en een moderne werkplaats met alle faciliteiten. Samen met Veldhuizen Energie is er goed nagedacht over duurzame energie.

 

 

200403_VE_projecten_Serva_2

Innovatief
Waar het automerk Volvo sterk innoveert in duurzame techniek, sluit Serva Volvo daar met deze nieuwe locatie helemaal op aan. Een werkplaats en autoshowroom zijn beide plekken waar dagelijks geregeld deuren open en dicht gaan om de auto’s naar binnen en buiten te rijden. Ondanks dat blijft de temperatuur met het innovatieve systeem erg stabiel. Dat resulteert in een hoog werkcomfort. Daarnaast is het voordeel voor de collega’s in de werkplaats dat auto’s die naar binnen worden gereden vanuit de eigen wasstraat of een Hollandse regenbui snel droog zijn, dat werkt wel zo prettig!

Onderhoudsarm en vrij van keuringen.

Efficiënt
De volledige showroom is voorzien van vloerverwarming, een luchtbehandelingskast ververst continu de lucht in alle ruimtes. Daarnaast wordt ook de werkplaats door middel van de 6 warmtepompen in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld. Doordat dit op basis van water gebeurt en niet met lucht, zoals bij veel gebouwen in de zomerperiode vaak met airco’s gedaan wordt, blinkt het systeem uit in een uitzonderlijk laag energieverbruik.
 

Hoge energiebesparing
De totale installatie is zo gebouwd dat het onderhoudsarm is en vrij van keuringen. Zo is het gebruiksvriendelijk, verhoogt het je werkcomfort en bespaart het ook nog eens veel energie!

“Wordt uw object ons volgende project?
191