200625_VE_landingspagina_header-zakelijk-laag.jpg

Zo wordt elk project een succes.

1

Inventariseren

Het begin van ieder project. Gaat u renoveren of nieuwbouwen? Welke mogelijkheden zijn er? Welk budget is er beschikbaar? De antwoorden brengen ons bij de volgende stap.
2

Energieplan

In dit plan werken we de besproken wensen uit tot een haalbaar concept. De totale installatie bouwen we op uit de componenten die voor uw bedrijfspand het beste rendement opleveren.
3

Voorbereiden

Degelijke voorbereiding is de basis voor een goedlopend bouwproces. We werken de bouwplanning uit en zorgen dat monteurs en techniek gereed staan om te beginnen.
4
5

Realiseren

Met het energieplan als 'groene' draad bouwen we uw installatie op en stellen we hem in bedrijf. Het bouwproces volgen we samen op de voet. We houden u op de hoogte, bezoeken geregeld samen de bouwlocatie en denken met u mee in tussentijdse aanpassingen of extra wensen.
5

Oplevering

U staat op het punt de installatie in gebruik te gaan nemen! Natuurlijk voorzien we u dan van praktische tips en uitleg om het maximale rendement en hoogste werkcomfort uit het systeem te halen.

Nazorg

Zodra u ons systeem enige tijd in gebruik heeft, ervaart u welk klimaat u het fijnste werkcomfort oplevert. Hiermee kunnen we de parameters finetunen en u profiteert daarbij het beste van de voordelen.

Onderhoudsbeheer

Na het eerste gebruiksjaar zoomen we in op het periodiek onderhoud. Zeker bij een complexere installatie geeft dit het beste resultaat op basis van het daadwerkelijke verbruik.
231