200625_VE_landingspagina_header-zakelijk-laag.jpg

Ervaar het zelf

Het aanschaffen van een warmtepomp of andere duurzame installaties is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Daar zijn we ons bij Veldhuizen Energie goed van bewust. Om onze klanten een zo goed mogelijk beeld te geven van onze producten hebben we in onze showroom echte werkende installaties staan. We zijn zo uitstekend in staat om een realistisch beeld te geven van de voor- en nadelen van de diverse systemen voor uw unieke woonsituatie.

In onze showroom draaien daarnaast diverse filmpjes en animaties die de werking van onze systemen helder in beeld brengen.  

Een bijkomend voordeel van onze showroom is dat we daadwerkelijk contact kunnen maken met onze klanten. De basis van het leveren van een goed product, een gedegen installatie en een uitmuntende service wordt gelegd in persoonlijk contact. Alleen een basis van wederzijds vertrouwen leidt uiteindelijk tot een mooie installatie waar zowel wij, als onze klant blij mee zijn.

Zien we u binnenkort?

Maak een afspraak
Foto tuin 1.jpg

Welkom in onze showroom

Graag ontvangen we u op afspraak in onze showroom aan de Pascalweg 15 in Nunspeet om samen uw toekomstdromen door te spreken.

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MA 8.00 - 17.00 uur
DI 8.00 - 17.00 uur
WO 8.00 - 17.00 uur
DO 8.00 - 17.00 uur
VR 8.00 - 17.00 uur
ZA GESLOTEN

Wij hebben lunchpauze van: 12.30 - 13.00 uur

227