02220311_VE_landingspagina_header_Nunspeet

'We hadden gelijk een klik'

Familie van Klompenburg - Nunspeet

Wanneer je van Nunspeet, via de Elburgerweg richting Doornspijk en Elburg rijdt, ligt aan de noord-oostkant van Nunspeet plan Molenbeek. Het plan omvat bijna 400 woningen en kavels die in verschillende fasen worden gerealiseerd. De eerste woningen zijn inmiddels gebouwd. In één van deze woningen woont de familie Van Klompenburg.

Toen Martin besloot een nieuwe woning te gaan bouwen, wilde hij deze ook graag voorzien van een duurzame installatie. Zodoende is een 2 onder 1 kap woning gebouwd zonder gas en CV-voorziening. De woning is voor zien van een aardwarmtepomp installatie.

nunspeet warmtepomp ecoforest-2.jpg

Via mond op mond reclame kwam Martin in gesprek met Veldhuizen Energie. Een bedrijf wat in Nunspeet en wijde omgeving goed bekend staat, zeker op het gebied van duurzame energie.

Martin: ‘Veldhuizen Energie heeft ons goed voorgelicht tijdens het gehele traject. De uitleg kwam meteen vertrouwd over en tot nu toe klopt ook alles met wat is besproken.’

Martin is daarnaast goed te spreken over de communicatie en werkwijze van het bedrijf. Afspraken worden goed nagekomen. Ook de service en montage hebben ze goed op orde.

Martin: ‘Het is mooi om te zien hoe super strak het leidingwerk is aangelegd. Echt vakwerk.’

De familie van Klompenburg woont in een flinke 2 onder 1 kap woning met een vloeroppervlakte van 130 m2 op de begane grond. Verder bestaat de woning nog uit een verdieping en zolder. De woning heeft een inhoud van 680 m3. Het geheel wordt verwarmd door een compacte Ecoforest warmtepomp.

Een top bedrijf!

Inmiddels woont de familie ruim 3 maanden naar volle tevredenheid op de huidige locatie. In het begin was het nog even een zoektocht naar de juiste afstelling van de installatie, waardoor het energieverbruik wat hoger lag. Inmiddels draait de installatie prima en is het energieverbruik beduidend lager geworden.

Tijdens zijn zoektocht naar de juiste installatie en de juiste installateur is Martin in gesprek geweest met verschillende bedrijven, o.a. ook over luchtwarmtepompen. 

Martin: ‘Ik geloof niet in luchtwarmtepompen. Met Veldhuizen had ik gelijk een klik, de verwachtingen zijn helemaal waargemaakt. Een top bedrijf’ 

“Wordt uw object ons volgende project?
191