200625_VE_landingspagina_header-zakelijk-laag.jpg

Toen en nu

Veldhuizen Energie is al meer dan 40 jaar actief als installatiebedrijf. Vanaf de start van het bedrijf is duurzame energie in beeld geweest.  Na jaren van steeds weer nieuwe ontwikkelingen staat er een mooi bedrijf met gezonde ambities en gericht op de toekomst.

Kennis maken?
historie -1b

Historie in een notendop

In 1973 startte William van Veldhuizen het huidige installatiebedrijf in Terschuur.  Reeds vanaf de start was hij pionier in duurzame energie  Door de jaren heen werd dit een steeds belangrijker onderdeel van de werkzaamheden.

Door een groeiend aantal klanten en om regionale spreiding te kunnen bieden werd in juni 1991 Ekkelenkamp uit Nunspeet overgenomen. Sindsdien is Nunspeet de hoofdvestiging van het bedrijf.

Sinds 2017 zwaait Johan Koster, in dienst sinds 1999, de scepter bij Veldhuizen Energie. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkelingen binnen het bedrijf op het gebied van duurzame energie.

Toekomst gericht

Op dit moment werken bij het bedrijf ongeveer twintig professionals en als het nodig is worden externe specialisten ingehuurd. In de jaren zeventig draaide de werkzaamheden vooral om de gangbare gas-, water- en elektra-installaties. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist die, met alle discipline onder één dak, vrijwel elke uitdagende installatieklus aanneemt. De focus ligt op duurzame energie oplossingen.

Wij zijn continu op zoek naar verbeteringen en innovaties, zowel op productniveau als in onze dienstverlening. Zo waren wij in het verleden de eerste leverancier van vloerverwarming voor zeugenstallen. Later leverden we zonne-energie voor kalverenstallen.

Tegenwoordig zijn we een expert op het gebied van warmtepompen. Met deze techniek hebben wij één van de krachtige en efficiënte mogelijkheden op het gebied van duurzame energie in huis. Een nieuwe ontwikkeling betreft een accupakket voor energie opslag bij particulieren. In combinatie met een e-manager gaat deze ontwikkeling zorgen voor maximaal comfort met zo weinig mogelijk energie.

Om het bedrijf als eenheid naar buiten toe te presenteren wordt de huidige huisstijl in steeds meer facetten van het bedrijf naar voren gebracht.  Klaar voor de toekomst.

historie -2
210