200625_VE_landingspagina_header_laag_monteur.jpg

Monteur Service en Onderhoud bij Veldhuizen Energie in Nunspeet 

Direct solliciteren? Bel Johan (0341-252221) of stuur je cv naar johan@veldhuizenenergie.nl.

Jouw werk als Monteur Service en Onderhoud

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan cv-ketels, ook andere soorten installaties moeten worden onderhouden zoals LBK en WTW-units, mechanische ventilatiesystemen en luchtbehandelingskasten.

Daarnaast behoren kleine reparaties aan water, gas en cv-installaties tot jouw werkzaamheden.

Spreekt dit jou aan, dan ben jij de collega die wij zoeken.

Grijs_vlak_Jacco-Lambert.png

Wij zijn Veldhuizen Energie.


De installaties die wij realiseren, bestaan uit een combinatie van installatietechniek en elektrotechniek. Zo ontstaat energietechniek. Onze specialismes delen we op in drie 3 sterke pijlers. Dat zijn: 

•    Energie & projecten;
•    Installatietechniek;
•    Service & onderhoud.

Doordat je als monteur samen met je collega’s in elk facet aan de slag gaat, ontwikkel jij jezelf heel breed. We hebben als motto ‘klaar voor de toekomst’. Daarom investeren we allereerst in onze collega’s. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bieden.

Innovatie heeft onze aandacht. We werken altijd met de nieuwste technieken wat eveneens toekomstgericht is en ons jaarlijks duurzame klantrelaties oplevert.

Ons team van monteurs bestaat uit vakmannen die helemaal weg zijn van techniek. Van zij-instromers tot jonge collega's die net hun opleiding afgerond hebben, iedereen heeft dezelfde passie. Een mooie plek om als monteur je werk te kunnen doen.

We delen passie voor moderne techniek.

Tijd voor een gesprek?

Is deze functie als monteur jou op het lijf geschreven? Of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur jouw gegevens dan naar Johan Koster via johan@veldhuizenenergie.nl of bel naar 0341-252221. Met een bak koffie of thee vertelt hij je graag meer over het enthousiasme van het team, de historie van het bedrijf en natuurlijk de functie!

200327_VEN-boegbeeld-Johan-header.jpg
280