200625_VE_landingspagina_header_laag_monteur.jpg

Monteur energietechniek bij Veldhuizen Energie in Nunspeet 

Direct solliciteren? Bel of app Jacco (06 48 19 80 90) of Lambert (06 30 94 17 24) of stuur je cv naar info@veldhuizenenergie.nl.

Jouw werk als monteur.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van projecten, die in de bonnen op je Ipad staan voor die dag. Deze bonnen staan op je Ipad die je van de zaak hebt gekregen.

Je werkzaamheden bestaan uit het monteren van warmtepompen en ventilatiekasten, ook het maken van leidingwerk hoort hier natuurlijk bij. De grote materialen zijn besteld en de tekeningen staan in de bon op je Ipad. Je plaatst een warmtepomp bij een particuliere klant, maar ook grote en complexe projecten met meerdere warmtepompen voer je uit. Een project duurt variërend van 2 dagen tot meerdere weken.

De materialen zijn besteld en staan voor je klaar. De gebruikte klein materialen vul je zelf aan door ze te bestellen bij de leveranciers. Je begeleidt eventueel hulpmonteurs/leerlingen. Aan het einde van de dag zijn jouw bonnen ingevuld en afgewerkt.

Je werk meestal samen met een collega, op kantoor is jouw aanspreekpunt Jacco of Jan.

Grijs_vlak_Jacco-Lambert.png

Wie ben jij?

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat jij gek bent van techniek. Je bent een monteur die interesse heeft in duurzame technieken en installatiesystemen en zich daar ook in wil verdiepen. Heb je al diploma’s? Wel makkelijk, niet het belangrijkste. Jouw motivatie, daar gaat het ons om! Dat zie je terug in de monteurs die bij ons werken. Beschik je daarnaast over een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze baan als monteur echt iets voor jou. 

Wat bieden wij? 

•    Een mooi salaris, beloning naar prestatie
•    Direct jaarcontract met uitzicht op een vast contract
•    Eigen servicebus met modern gereedschap
•    Nieuwe telefoon en Ipad 
•    Opleidingsmogelijkheden 
•    Ruimte voor eigen initiatief 
•    CAO Metaal en Techniek, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen

Dit kun jij verwachten als je bij ons aan de slag gaat als monteur.

200626_VE_grijs_blok_verloopfoto.png

Wij zijn Veldhuizen Energie.


De installaties die wij realiseren, bestaan uit een combinatie van installatietechniek en elektrotechniek. Zo ontstaat energietechniek. Onze specialismes delen we op in drie 3 sterke pijlers. Dat zijn: 

•    Energie & projecten;
•    Installatietechniek;
•    Service & onderhoud.

Doordat je als monteur samen met je collega’s in elk facet aan de slag gaat, ontwikkel jij jezelf heel breed. We hebben als motto ‘klaar voor de toekomst’. Daarom investeren we allereerst in onze collega’s. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bieden.

Innovatie heeft onze aandacht. We werken altijd met de nieuwste technieken wat eveneens toekomstgericht is en ons jaarlijks duurzame klantrelaties oplevert.

Ons team van monteurs bestaat uit vakmannen die helemaal weg zijn van techniek. Van zij-instromers tot jonge collega's die net hun opleiding afgerond hebben, iedereen heeft dezelfde passie. Een mooie plek om als monteur je werk te kunnen doen.

We delen passie voor moderne techniek.

Tijd voor een gesprek?

Is deze functie als monteur jou op het lijf geschreven? Of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur jouw gegevens dan naar Johan Koster via johan@veldhuizenenergie.nl of bel Johan op 06 13 17 71 85, een appje sturen mag natuurlijk ook. Met een bak koffie of thee vertelt hij je graag meer over het enthousiasme van het team, de historie van het bedrijf en natuurlijk de functie!

200327_VEN-boegbeeld-Johan-header.jpg
273