200625_VE_landingspagina_header_laag_monteur.jpg

Monteur Energietechniek bij Veldhuizen Energie in Nunspeet 

Direct solliciteren? Bel Johan (0341-252221) of stuur je cv naar johan@veldhuizenenergie.nl.

Jouw werk als Monteur Energietechniek

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van projecten.

Je werkzaamheden bestaan uit het monteren van warmtepompen en ventilatiekasten, ook het maken van leidingwerk hoort hier natuurlijk bij. De grote materialen zijn besteld en staan voor je klaar. De tekeningen staan in de bon op je Ipad. Je plaatst een warmtepomp bij een particuliere klant, maar ook grote en complexe projecten met meerdere warmtepompen voer je uit. Een project duurt variërend van 2 dagen tot meerdere weken.

De gebruikte klein materialen vul je zelf aan door ze te bestellen bij de leveranciers. Je begeleidt eventueel hulpmonteurs/leerlingen. 

 

Grijs_vlak_Jacco-Lambert.png

Wij zijn Veldhuizen Energie.


De installaties die wij realiseren, bestaan uit een combinatie van installatietechniek en elektrotechniek. Zo ontstaat energietechniek. Onze specialismes delen we op in drie 3 sterke pijlers. Dat zijn: 

•    Energie & projecten;
•    Installatietechniek;
•    Service & onderhoud.

Doordat je als monteur samen met je collega’s in elk facet aan de slag gaat, ontwikkel jij jezelf heel breed. We hebben als motto ‘klaar voor de toekomst’. Daarom investeren we allereerst in onze collega’s. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bieden.

Innovatie heeft onze aandacht. We werken altijd met de nieuwste technieken wat eveneens toekomstgericht is en ons jaarlijks duurzame klantrelaties oplevert.

Ons team van monteurs bestaat uit vakmannen die helemaal weg zijn van techniek. Van zij-instromers tot jonge collega's die net hun opleiding afgerond hebben, iedereen heeft dezelfde passie. Een mooie plek om als monteur je werk te kunnen doen.

We delen passie voor moderne techniek.

Tijd voor een gesprek?

Is deze functie als monteur jou op het lijf geschreven? Of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur jouw gegevens dan naar Johan Koster via johan@veldhuizenenergie.nl of bel naar 0341-252221. Met een bak koffie of thee vertelt hij je graag meer over het enthousiasme van het team, de historie van het bedrijf en natuurlijk de functie!

200327_VEN-boegbeeld-Johan-header.jpg
273