200625_VE_landingspagina_header_laag_monteur.jpg

Magazijnmedewerker bij Veldhuizen Energie in Nunspeet 

Direct solliciteren? Bel Johan (0341-252221) of stuur je cv naar johan@veldhuizenenergie.nl.

Jouw werk als Magazijnmedewerker

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en beheren van het magazijn voor zowel Nunspeet en Terschuur!


Je werkzaamheden bestaan uit het sorteren van binnen gekomen artikelen, het opruimen in de juiste stellingen hiervan en het bestellen van de juiste hoeveelheid voorradige artikelen. Daarnaast heb je telefonisch contact met monteurs en leveranciers.  Ook artikelen die retour gestuurd moeten worden zet jij klaar voor transport. Ook zorg je ervoor dat de monteurs de volgende dag met de juiste spullen op pad gaan.

Ben jij onze duizendpoot met materiaalkennis en ervaring op het gebied van de installatiewereld? Dan zoeken wij jou! 

Grijs_vlak_Jacco-Lambert.png

Wij zijn Veldhuizen Energie.


De installaties die wij realiseren, bestaan uit een combinatie van installatietechniek en elektrotechniek. Zo ontstaat energietechniek. Onze specialismes delen we op in drie 3 sterke pijlers. Dat zijn: 

•    Energie & projecten;
•    Installatietechniek;
•    Service & onderhoud.

Doordat je als monteur samen met je collega’s in elk facet aan de slag gaat, ontwikkel jij jezelf heel breed. We hebben als motto ‘klaar voor de toekomst’. Daarom investeren we allereerst in onze collega’s. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bieden.

Innovatie heeft onze aandacht. We werken altijd met de nieuwste technieken wat eveneens toekomstgericht is en ons jaarlijks duurzame klantrelaties oplevert.

Ons team van monteurs bestaat uit vakmannen die helemaal weg zijn van techniek. Van zij-instromers tot jonge collega's die net hun opleiding afgerond hebben, iedereen heeft dezelfde passie. Een mooie plek om als monteur je werk te kunnen doen.

We delen passie voor moderne techniek.

Tijd voor een gesprek?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur jouw gegevens dan naar Johan Koster via johan@veldhuizenenergie.nl of bel naar 0341-252221. Met een bak koffie of thee vertelt hij je graag meer over het enthousiasme van het team, de historie van het bedrijf en natuurlijk de functie!

200327_VEN-boegbeeld-Johan-header.jpg
281