200625_VE_landingspagina_header_laag.jpg

Leerling monteur bij Veldhuizen Energie in Nunspeet 

Heb jij echt iets met techniek en wil jij een prachtig vak leren? Bij Veldhuizen Energie ben je aan het juiste adres! Wij geloven niet zozeer in diploma’s, maar vooral in motivatie.
Dus of je nu als zij-instromer aan de bak wil of net van school komt. Als jij de juiste drive hebt om dit vak te leren, leiden wij je graag op tot de monteur die prachtige duurzame systemen kan installeren. 

Direct solliciteren? Bel of app Jacco (06 48 19 80 90) of Lambert (06 30 94 17 24) of stuur je cv naar info@veldhuizenenergie.nl.

Jouw werk als leerling monteur.

Samen met een collega monteur ga jij elke dag op stap van klus naar klus. Zo leer je van een echte vakman het vak door en door. Je hebt als leerling monteur nog geen eigen servicebus, maar zodra je zelfstandig aan de slag kan krijg jij die tot je beschikking. Soms gaan jij en je collega langs de vestiging in Nunspeet of Terschuur om onderdelen te halen (en een goede bak koffie te scoren).

Je werk als monteur is afwisselend. De ene dag werk je aan het onderhouden van mooie installatietechnieken en de andere dag zorg jij er als leerling monteur samen met je collega voor dat een nieuwe warmtepomp geïnstalleerd wordt. Je leert als leerling monteur ontzettend veel van het installatievak door te werken aan de meest uiteenlopende oplossingen, voor elke klant op maat samengesteld.

Elke dag is daarom anders, maar één ding is elke dag hetzelfde: jij werkt met energie! 

Ik wil meer weten
Grijs_vlak_Jacco-Lambert.png
Ik wil meer weten

Wie ben jij?

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat jij gek bent van techniek. Jij hebt interesse in duurzame technieken en installatiesystemen en wilt je daarin verdiepen. Je hebt misschien nog niet de benodigde diploma’s, maar met de juiste motivatie kom jij er wel als leerling monteur. Binnen ons team hebben wij daar al goede voorbeelden van. 

Wat bieden wij? 

Wat kan jij verwachten als je bij ons aan de slag gaat als leerling monteur? 
•    Een mooi salaris 
•    Direct jaarcontract met uitzicht vast contract
•    Opleidingsmogelijkheden 

Ons team van monteurs bestaat uit vakmannen die helemaal weg zijn van techniek. Van zij-instromers tot jongens die net hun opleiding afgerond hebben, iedereen heeft dezelfde passie. Een mooie plek om als leerling monteur dit prachtige vak te leren. 

200626_VE_grijs_blok_verloopfoto.png

Wij zijn Veldhuizen Energie.

De installaties die wij realiseren, bestaan uit een combinatie van installatietechniek en elektrotechniek. Zo ontstaat energietechniek. Onze specialismes delen we op in drie 3 sterke pijlers. Dat zijn: 

•    Energie & projecten;
•    Installatietechniek;
•    Service & onderhoud.

Doordat je als monteur samen met je collega’s in elk facet aan de slag gaat, ontwikkel jij jezelf heel breed. We hebben als motto ‘klaar voor de toekomst’. Daarom investeren we allereerst in onze collega’s. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bieden.

Innovatie heeft onze aandacht. We werken altijd met de nieuwste technieken wat eveneens toekomstgericht is en ons jaarlijks duurzame klantrelaties oplevert.

Ons team van monteurs bestaat uit vakmannen die helemaal weg zijn van techniek. Van zij-instromers tot jonge collega's die net hun opleiding afgerond hebben, iedereen heeft dezelfde passie. Een mooie plek om als monteur je werk te kunnen doen.

Maak jij de sprong vooruit? Van starter tot vakman.

Tijd voor een gesprek?

Is deze functie als leerling monteur jou op het lijf geschreven? Of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur jouw gegevens dan naar Johan Koster via johan@veldhuizenenergie.nl of bel Johan op 06 13 17 71 85, een appje sturen mag natuurlijk ook. Met een bak koffie of thee vertelt hij je graag meer over het enthousiasme van het team, de historie van het bedrijf en natuurlijk de functie!

200327_VEN-boegbeeld-Johan-header.jpg
266