02220311_VE_landingspagina_header_wp

“We hebben een gasloos huis, all electric en geen energierekening”

Koen en Gaby Boersen

De mensen van Veldhuizen hebben verstand van zaken

Koen en Gaby Boersen en hun 2 kinderen wonen met veel plezier in hun vrijstaande woning. De woning, gebouwd in Hoevelaken heeft de nodige comfort.

Warmtepomp Hoevelaken

Bij de bouw van hun woning hebben Koen en Gaby nauw samengewerkt met Veldhuizen Energie. Zij verzorgden de levering en aanleg van de warmtepomp en 20 zonnepanelen. Daarnaast heeft Veldhuizen ook de mechanische ventilatie, waterinstallaties en het af monteren van het sanitair voor hun rekening genomen. Voor het aanleggen van de warmtepomp is een diepteboring van 120 meter gedaan, aangevuld met lussen in de fundering.

Koen kwam voor het eerst met Veldhuizen Energie in contact voor zijn werk. Zakelijk is daar niets uit gerold, maar privé dus wel. 

De energierekening valt onder nul uit.

Koen: “De mensen van Veldhuizen hebben verstand van zaken. We kregen begrijpelijke uitleg in het voortraject en afstemming op basis van realistische uitgangspunten, zoals huishoudelijk gebruik. Bij recent onderhoud hadden we nog enkele vragen, welke allemaal naar tevredenheid zijn beantwoord. Wat betreft communicatie kan Veldhuizen zich in de uitvoering weleens opstellen als een echte aannemer. Daar valt voor hen nog wel wat te winnen.” 

Over het comfort van hun woning zijn Koen en Gaby ook goed te spreken. Warmte in de winter en koeling in de zomer.  De installatie in hun woning draait sinds 2015 en voldoet aan de verwachtingen. Er is altijd voldoende warm water en niet onbelangrijk; De energierekening valt over een heel jaar onder nul uit. De afstelling van de vloerverwarming in de badkamer vroeg enige aandacht, maar is inmiddels goed ingeregeld.

“Wordt uw object ons volgende project?
191