200625_VE_landingspagina_header_laag_monteur.jpg

CV monteur bij Veldhuizen Energie in Nunspeet 

Direct solliciteren? Bel of app Jacco (06 48 19 80 90) of Lambert (06 30 94 17 24) of stuur je cv naar info@veldhuizenenergie.nl.

Jouw werk als CV monteur.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van cv-installaties, die in de bonnen op je Ipad staan voor die dag. Deze bonnen staan op je Ipad die je van de zaak hebt gekregen.


Je werkzaamheden bestaan uit het plaatsen en vervangen van cv-ketels. Daarnaast voer je werkzaamheden uit aan radiatoren en/of leidingwerk dat in verbinding staat met de cv-ketel. De materialen zijn besteld en liggen voor je klaar. De gebruikte klein materialen vul je zelf aan door ze te bestellen bij de leveranciers. Je begeleidt eventueel hulpmonteurs/leerlingen. Aan het einde van de dag zijn jouw bonnen ingevuld en afgewerkt.

Grijs_vlak_Jacco-Lambert.png

Wie ben jij?

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat jij gek bent van techniek. Je bent een monteur die interesse heeft in het plaatsen en vervangen van cv-ketels en zich daar ook in wil verdiepen. Heb je al diploma’s? Wel makkelijk, niet het belangrijkste. Jouw motivatie, daar gaat het ons om! Dat zie je terug in de monteurs die bij ons werken. Beschik je daarnaast over een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze baan als monteur echt iets voor jou. 

Dit bieden wij

•    Een mooi salaris, beloning naar prestatie
•    Direct jaarcontract met uitzicht op een vast contract
•    Eigen servicebus met modern gereedschap
•    Nieuwe telefoon en Ipad 
•    Opleidingsmogelijkheden 
•    Ruimte voor eigen initiatief 
•    CAO Metaal en Techniek, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen

Dit kun jij verwachten als je bij ons aan de slag gaat als monteur.

200626_VE_grijs_blok_verloopfoto.png

Wij zijn Veldhuizen Energie.


De installaties die wij realiseren, bestaan uit een combinatie van installatietechniek en elektrotechniek. Zo ontstaat energietechniek. Onze specialismes delen we op in drie 3 sterke pijlers. Dat zijn: 

•    Energie & projecten;
•    Installatietechniek;
•    Service & onderhoud.

Doordat je als monteur samen met je collega’s in elk facet aan de slag gaat, ontwikkel jij jezelf heel breed. We hebben als motto ‘klaar voor de toekomst’. Daarom investeren we allereerst in onze collega’s. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bieden.

Innovatie heeft onze aandacht. We werken altijd met de nieuwste technieken wat eveneens toekomstgericht is en ons jaarlijks duurzame klantrelaties oplevert.

Ons team van monteurs bestaat uit vakmannen die helemaal weg zijn van techniek. Van zij-instromers tot jonge collega's die net hun opleiding afgerond hebben, iedereen heeft dezelfde passie. Een mooie plek om als monteur je werk te kunnen doen.

We delen passie voor moderne techniek.

Tijd voor een gesprek?

Is deze functie als monteur jou op het lijf geschreven? Of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur jouw gegevens dan naar Johan Koster via johan@veldhuizenenergie.nl of bel Johan op 06 13 17 71 85, een appje sturen mag natuurlijk ook. Met een bak koffie of thee vertelt hij je graag meer over het enthousiasme van het team, de historie van het bedrijf en natuurlijk de functie!

200327_VEN-boegbeeld-Johan-header.jpg
281