"Uw bedrijfspand klaar voor de toekomst

Dat doel hebben we altijd voor ogen. Wanneer we samen aan de slag gaan met uw aanvraag, beginnen we met een maatwerk plan.

Elk utiliteitsproject is uniek en vraagt daarom een gedegen inventarisatie, voorbereiding en een uitgewerkt energieplan.

Zodra we vastgesteld hebben wat de meest efficiente oplossing is voor uw situatie presenteren we ons energieontwerp aan u.

De samenwerking is begonnen! Het resultaat volgt...

63% efficienter energiegebruik

Zo wordt elk project een succes.

1

Inventariseren

Het begin van ieder project. Gaat u renoveren of nieuwbouwen? Welke mogelijkheden zijn er? Welk budget is er beschikbaar? De antwoorden brengen ons bij de volgende stap.
2

Energieplan

In dit plan werken we de besproken wensen uit tot een haalbaar concept. De totale installatie bouwen we op uit de componenten die voor uw bedrijfspand het beste rendement opleveren.
3

Voorbereiden

Degelijke voorbereiding is de basis voor een goedlopend bouwproces. We werken de bouwplanning uit en zorgen dat monteurs en techniek gereed staan om te beginnen.
4
5

Realiseren

Met het energieplan als 'groene' draad bouwen we uw installatie op en stellen we hem in bedrijf. Het bouwproces volgen we samen op de voet. We houden u op de hoogte, bezoeken geregeld samen de bouwlocatie en denken met u mee in tussentijdse aanpassingen of extra wensen.
5

Oplevering

U staat op het punt de installatie in gebruik te gaan nemen! Natuurlijk voorzien we u dan van praktische tips en uitleg om het maximale rendement en hoogste werkcomfort uit het systeem te halen.

Nazorg

Zodra u ons systeem enige tijd in gebruik heeft, ervaart u welk klimaat u het fijnste werkcomfort oplevert. Hiermee kunnen we de parameters finetunen en u profiteert daarbij het beste van de voordelen.

Onderhoudsbeheer

Na het eerste gebruiksjaar zoomen we in op het periodiek onderhoud. Zeker bij een complexere installatie geeft dit het beste resultaat op basis van het daadwerkelijke verbruik.
We gaan voor de kortste terugverdientijd

"Welk rendement geeft deze oplossing?" Deze vraag horen we vaak terug. De installatie wordt pas echt duurzaam als u zeker weet dat u de oplossing aanschaft die ook echt het beste aansluit op uw  bedrijfspand. Alleen dan behaalt u het maximale rendement uit de installatie. Samen met u denken we daar van tevoren goed over na.

Aan de hand van uw wensen, onze vakkennis en praktijkervaring werken we het best passende energieplan uit. Zo realiseren we de kortste terugverdientijd en het beste werkcomfort. Zo leggen we de basis voor wederzijds vertrouwen en een lange termijn relatie met u als klant.

Aan tafel met onze adviseur
Grijs_vlak_portretfoto_Johan.png
Aan tafel met onze adviseur

"De voorbereiding, bouw en oplevering is heel gestroomlijnd verlopen."

Wouter Roordink
Arma Keukens & Sanitair
VE_bedrijf_klantverhaal_portret_Wouter_Roordink.png
Bekijk dit klantverhaal
Samen bouwen geeft energie

Gedegen voorbereiding is essentieel voor een goedlopende planning en uitvoering van uw project. Door de korte lijnen in communicatie en een vast aanspreekpunt schakelen we snel, ook met tussentijdse vragen, wijzigingen of aanvullingen. Gaat het om een technische probleem? Wij vertalen uw vraag naar de oplossing met onze monteurs.

Gaat er iets anders dan verwacht? We lossen het voor u op. Vertrouwen creëren we door te blijven anticiperen. Wilt u tussentijds een wijziging? Dan regelen we dat, ook op korte termijn.

Samen bouwen, evalueren en bijsturen. Een flexibele houding zorgt voor het beste eindresultaat. Dan wordt de oplevering een feestje!

Plan uw showroombezoek
Grijs_vlak_portretfoto_Jacco.png
Plan uw showroombezoek

Onze meerwaarde tijdens de bouw én daarna

  • Uw aanvraag heeft voor de volle 100% onze aandacht.
  • Maatwerk, ja dat zegt iedereen. Ervaar het daarom zelf.
  • Vanaf dag 1 zijn lijnen kort, we schakelen namelijk snel.
  • Het werkcomfort verhoogt de productiviteit van u en uw collega's.
  • Onderhoudskosten verminderen we met meer dan 70%.

“Ons bedrijfspand biedt onze werknemers merkbaar hoger werkcomfort.”

Wouter Roordink
Directeur, Arma Keukens & Sanitair
_JBP3675.jpg

En? Benieuwd hoeveel energie u kan besparen?

Ervaar het zelf live in onze showroom!

Plan showroombezoek
231