Onze projecten

Woonboerderij Hoevelaken

Deze grootverbruikers zijn al grootbespaarders

Deze woonboerderij in Hoevelaken werd verwarmd door een Atag cv-ketel. Toen er een nieuw buitenzwembad werd aangelegd, besloot de eigenaar om de warmtevoorziening hiervan te verduurzamen via een warmtepomp, waardoor hij flink op de energiekosten kan besparen. Na wat technische aanpassingen is niet alleen de verwarming van het zwembad, maar ook de cv-installatie van het woonhuis op de warmtepomp aangesloten. Belangrijk voordeel was de reeds aanwezige vloerverwarming in de woning. Het woonhuis en zwembad worden nu verwarmd door een Nibe Fighter 1140. Bij dit project is gekozen voor een open bron installatie.

Bekijk welke aardwarmte techniek u kan laten besparen:

AardwarmtetechniekBedrijf/utiliteitsbouw


Bedrijf/utiliteitsbouw

Als u een utiliteitspand, bedrijf of park wil gaan verwarmen en koelen dan zijn de aardwarmte technieken met een open bron systeem en een lucht/water systeem de beste keus voor u. U maakt dan gebruik van aarwarmte uit grondwater en de omgevingswarmte.

Bekijk de aardwarmte technieken voor het bedrijf

AardwarmtetechniekParticulier


Particulier

Heeft u een vrjistaande woning, gaat u renoveren of heeft u eeen verwarmd zwembad? Dan is het slim om te kijken wat aardwarmte techniek u in kosten laat besparen. Bekijk de technieken die geschikt zijn voor u: een gesloten bron systeem en
een lucht/water systeem.

Bekijk de aardwarmte technieken voor particulieren