Onze projecten

Verbouwing woonboerderij, Hoevelaken

Deze grootverbruikers zijn al grootbespaarders

Deze oude boerderij is grondig gerenoveerd en uitgebouwd. Omdat er ook een zwembad werd aangelegd, die een constante temperatuur vereist, hebben we hier twee warmtepompen geïnstalleerd. Bijna de gehele woning is tijdens de verbouwing voorzien van vloerverwarming. Alleen het oude gedeelte wordt verwarmd met Jaga Brise convectoren. Dit was noodzakelijk omdat men hier de houten vloeren wilde behouden, waardoor vloerverwarming niet mogelijk was.

Het vermogen van de warmtepomp is zodanig gekozen, dat men ook een garage en schuur kan verwarmen. De opdrachtgever koos mede voor warmtepompen omdat hij voorheen gedwongen was met propaan te stoken. Ten opzichte van stoken op propaan zorgt de warmtepomp voor een forse rendementsverbetering.

Bekijk welke aardwarmte techniek u kan laten besparen:

AardwarmtetechniekBedrijf/utiliteitsbouw


Bedrijf/utiliteitsbouw

Als u een utiliteitspand, bedrijf of park wil gaan verwarmen en koelen dan zijn de aardwarmte technieken met een open bron systeem en een lucht/water systeem de beste keus voor u. U maakt dan gebruik van aarwarmte uit grondwater en de omgevingswarmte.

Bekijk de aardwarmte technieken voor het bedrijf

AardwarmtetechniekParticulier


Particulier

Heeft u een vrjistaande woning, gaat u renoveren of heeft u eeen verwarmd zwembad? Dan is het slim om te kijken wat aardwarmte techniek u in kosten laat besparen. Bekijk de technieken die geschikt zijn voor u: een gesloten bron systeem en
een lucht/water systeem.

Bekijk de aardwarmte technieken voor particulieren