Onze projecten

Nachon Zeewolde

Deze grootverbruikers zijn al grootbespaarders

Dit bedrijfspand is geheel voorzien van vloerverwarming en –koeling, gevoed door een warmtepomp. Bovendien hebben we hier extra koeling aangebracht in de ventilatiekanalen, waarvoor we het koude bronwater als koelmiddel gebruiken. Dit zorgt voor een zeer laag energieverbruik. Bij deze projecten is het wel belangrijk om al vroegtijdig in het ontwerp de nodige aanpassingen te maken. Bij dit project is een open bron aangelegd, waarvoor in Zeewolde de nodige vergunningen vereist zijn. Het aanvragen van deze vergunningen bij gemeente en/of provincie kan enige tijd in beslag nemen.

Bekijk welke aardwarmte techniek u kan laten besparen:

AardwarmtetechniekBedrijf/utiliteitsbouw


Bedrijf/utiliteitsbouw

Als u een utiliteitspand, bedrijf of park wil gaan verwarmen en koelen dan zijn de aardwarmte technieken met een open bron systeem en een lucht/water systeem de beste keus voor u. U maakt dan gebruik van aarwarmte uit grondwater en de omgevingswarmte.

Bekijk de aardwarmte technieken voor het bedrijf

AardwarmtetechniekParticulier


Particulier

Heeft u een vrjistaande woning, gaat u renoveren of heeft u eeen verwarmd zwembad? Dan is het slim om te kijken wat aardwarmte techniek u in kosten laat besparen. Bekijk de technieken die geschikt zijn voor u: een gesloten bron systeem en
een lucht/water systeem.

Bekijk de aardwarmte technieken voor particulieren