Duurzaam
 Duurzame Koeltechniek

Vervang energievretende airco's door een zuinig en duurzaam koelsysteem!

Airco’s zijn grootverbruikers van energie. Met een duurzame installatie kan dit eenvoudig worden aangepast. Dit door gebruik te maken van de koude uit de grond om de warme lucht af te koelen. Door de de airco units in de kantoren om te bouwen en aan te sluiten op het duurzame koelsysteem kan er met een snelle handeling veel worden bespaard. De airco installatie op het dak kan worden weggehaald. Deze manier van verkoelen is 80% voordeliger in energiegebruik dan reguliere airco’s.

Met aardwarmte techniek wordt deze warmte (en koude) onttrokken aan de aarde door een bronsysteem en getransporteert naar een warmtepomp. De warmtepomp, die uw CV ketel vervangt, onttrekt deze energie waarna het wordt ingezet om de gewenste opwarmingstemperatuur te bereiken. Via een lage temperatuurverwarming zoals een vloerverwarming worden woon- en werkruimtes verwarmd.

Ook is het mogelijk om een geheel nieuw verwarmings- en verkoelingsysyteem met aardwarmte techniek te plaatsen. Dan worden de airco units binnen én buiten verwijderd en worden de woon- en werkruimtes verkoeld middels vloerverwarming.

  • Koelsysteem binnen zeer korte termijn te realiseren
  • Vervanging van oude airco’s door duurzaam koelsysteem
  • Geschikt voor zakelijk en particulier gebruik
  • Korte terugverdientijd van investering
  • Duurzame koeling en 80% zuiniger in energiegebruik
Wilt u ook duurzaam verkoelen? Ontvang vrijblijvend een offerte of meer informatie:
 Offerte duurzaam koelsysteem

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?
PERSOONLIJK ADVIES