200625_VE_landingspagina_header_laag_klanten_vertellen.jpg

“Ons vertrouwen is nog nooit beschaamd”

Hans en Hennie Heshusius

Hans en Hennie zijn al jaren klant bij Veldhuizen

Wie bij Hans en Hennie Heshusius op bezoek komt is al gauw verwikkeld in een gezellig gesprek. Het gaat dan ook al gauw over het werk wat Hans in het verleden heeft gedaan. Hij is 40 jarig actief geweest in de installatietechniek, waar hij heel wat ontwikkelingen heeft zien passeren. Inmiddels genieten Hans en Hennie van hun pensioen in hun riante vrijstaande woning (600 m3 inhoud) in Doornspijk.

 

Toen ze in 2017 hun nieuwe woning gingen bouwen stond één ding als een paal boven water; Veldhuizen Energie zou het installatiewerk in de woning uitvoeren. Hans en Hennie zijn al jaren klant bij Veldhuizen en dat is niet voor niets.

Warmtepomp Doornspijk

Hans:“Het bedrijf heeft in Nunspeet en wijde omgeving een goede naam en levert goed werk af. Ons vertrouwen is nog nooit beschaamt.”

 

De twee ervaren hun woning als erg comfortabel. De woning is volledig energieneutraal, o.a. door toepassing van een warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en zonnepanelen. Allemaal naar volle tevredenheid geleverd en gemonteerd door Veldhuizen Energie.

 

Hans:‘’Ons huis staat in het buitengebied, waar de wind vrij spel heeft. Afgelopen winter heeft het hier soms flink gevroren. In huis hebben we daar weinig van gemerkt, het comfort van de woning is echt geweldig. We horen dit ook vaak terug van onze kinderen en kleinkinderen, die hier regelmatig over de vloer komen.  Het huis is bewust groot gebouwd, zodat het later makkelijk te verkopen is. De installatie is daar prima op afgestemd.”

Warmtepomp Doornspijk

Hoe de energiemeter na een jaar uitslaat weet Hans nog niet, maar hij heeft er alle vertrouwen in dat dit aansluit bij de geschetste verwachtingen. Dankzij de goede ervaringen in het verleden en ook recent weer bij de bouw van hun nieuwe woning zijn hij en zijn vrouw vol lof. Ook de samenwerking tijdens het bouwen van de woning hebben Hans en Hennie als prettig ervaren. 

 

Hans:“Tijdens de bouw van onze woning werd alles goed afgestemd met de aannemer en andere onderaannemers”

 

Af en toe krijgen Hans en Hennie klanten van Veldhuizen over de vloer. Die staan ze graag te woord. Ze houden van gezelligheid en delen hun succesverhaal graag met anderen.

“Wordt uw object ons volgende project?
191