header.png

Stroom wordt steeds belangrijker

Wie weleens een langdurige stroomstoring heeft meegemaakt weet hoe afhankelijk wij zijn van stroom. Stroom wordt in ons dagelijks leven steeds belangrijker, ook omdat steeds meer woningen zonder gasaansluiting worden afgeleverd. Veldhuizen Energie heeft meerdere elektriciens in dienst die hun vak verstaan. Van een complete woningsinstallatie, tot een ingewikkelde stroomstoring. Wij staan voor u klaar.

Maak een afspraak
elektra verlichting

led verlichting

Veldhuizen Energie is op alle fronten bezig met duurzaamheid. Ook op het gebied van verlichting. LED verlichting is inmiddels niet meer uit onze wereld weg te denken. Wij kunnen u er alles over vertellen en u er over adviseren.  De mogelijkheden worden steeds meer dankzij de steeds uitgekiendere technieken.

Ook op andere fronten denken wij graag met u mee over besparingen in uw energiegebruik. Zeker wanneer u plannen hebt om een nieuw te gaan bouwen, zitten wij graag met u aan tafel om onder het genot van een bak koffie onze toegevoegde waarde aan u over te dragen. Spreken wij u binnenkort?

Wilt u hier meer over weten? Maak een afspraak
199