Duurzaam
 Installatie techniek

Geen installatieklus te groot of klein voor Veldhuizen!

Wij bieden uitvoerige kennis en ervaring op het gebied van gas-, water-, riool- en sanitaire installaties. Bovendien hebben we een ruim productassortiment van diverse topmerken. Bij ons kunt u terecht voor kleinere klussen, maar ook de grote projecten, zowel in nieuwbouw als bij renovatie.

Woonhuisventilatie

Hoe houdt u uw energie binnen? Zowel in woningen als bedrijfspanden is ventilatie onmisbaar. Toch gaat er door ventileren veel energie verloren. Om dit probleem te minimaliseren, vormt warmteterugwinning een duurzame en rendabele oplossing. Hiervoor zijn speciale ventilatie-units verkrijgbaar, die zowel binnen als buiten een pand kunnen worden geïnstalleerd. Wij plaatsen uiteenlopende units bij onder meer bedrijven die volledig stand alone werken, maar we kunnen ze ook koppelen aan gebouwbeheerssystemen (meer informatie voor bedrijven is ook te vinden op de website van onze partner Ned Air).

Voor particuliere woningen leveren wij diverse soorten ventilatiesystemen, variërend van stand alone afzuiginstallaties voor bijvoorbeeld badkamers, een mechanisch afzuigsysteem voor de hele woning, decentrale ventilatie met warmteterugwinning, of een compleet gebalanceerd ventilatiesysteem.

Wilt u een Woonhuisventilatie? Ontvang vrijblijvend een offerte.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?
PERSOONLIJK ADVIES