Duurzaam
 Installatie techniek

Geen installatieklus te groot of klein voor Veldhuizen!

Wij bieden uitvoerige kennis en ervaring op het gebied van gas-, water-, riool- en sanitaire installaties. Bovendien hebben we een ruim productassortiment van diverse topmerken. Bij ons kunt u terecht voor kleinere klussen, maar ook de grote projecten, zowel in nieuwbouw als bij renovatie.

Sanitaire voorzieningen

Bespreek met ons alle mogelijkheden voor het herstellen van uw badkamer, toilet en keuken. Waarbij wij u natuurlijk ook kunnen adviseren over het vervangen van standaard toilet naar een praktisch en mooi wandtoilet, een thermosstatische badkraan of een nieuwe douchewand. Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos.

Naast de kwalitatieve merkartikelen kunt u bij ons ook rekenen op klantgerichte dienstverlening, zoals het maken van 3D-tekeningen voor sanitaire ruimtes. Onder het genot van een kop koffie ontwerpen wij in Nunspeet de badkamer zoals u deze wilt. Dit koppelen we meteen aan de nodige technische kennis. Mocht u zelf al een voorzet willen geven, ga dan naar www.pro3.nl voor een eigen ontwerp en kom bij ons langs om de technische mogelijkheden te bespreken. Zo maken we elke badkamer exclusief.