Duurzaam
 Installatie techniek

Geen installatieklus te groot of klein voor Veldhuizen!

Wij bieden uitvoerige kennis en ervaring op het gebied van gas-, water-, riool- en sanitaire installaties. Bovendien hebben we een ruim productassortiment van diverse topmerken. Bij ons kunt u terecht voor kleinere klussen, maar ook de grote projecten, zowel in nieuwbouw als bij renovatie.

HRe ketel

Verbruikt jouw huishouden relatief meer energie dan andere en wil je toch geld besparen? Dan is een HRe ketel iets voor jou! De HRe ketel maakt elektriciteit aan, maar ook warm water en warmte net als de gewone HR ketel. Hierdoor wordt het verbruikte gas efficiënter benut en is een flink hoger rendement mogelijk. Dit hogere rendement is goed voor het milieu en een besparing op de maandelijkse energienota.

Met een Baxi Ecogen 24 HRe®-ketel springt u zuinig om met energie. Dat zorgt ervoor dat u jaarlijks aanmerkelijk minder CO2 uitstoot. Omdat u bij het verwarmen van uw woning zelf elektriciteit opwekt, hoeft u minder elektriciteit van uw energieleverancier af te nemen.

Waar hebben we het dan concreet over? We gaan hier uit van een huishouden met een gasverbruik van ca. 1.900 m3 per jaar of meer. Door toepassing van de Ecogen stoot dat huishouden bij afname van grijze elektriciteit jaarlijks ongeveer 1.000 kg minder CO2 uit en bespaart daarnaast ca. 2.500 kWh/jaar.

Download de brochure van de Baxi Ecogen 24 HRe®-ketel >

Wilt u een HRE ketel? Ontvang vrijblijvend een offerte.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?
PERSOONLIJK ADVIES