Duurzaam
 Installatie techniek

Geen installatieklus te groot of klein voor Veldhuizen!

Wij bieden uitvoerige kennis en ervaring op het gebied van gas-, water-, riool- en sanitaire installaties. Bovendien hebben we een ruim productassortiment van diverse topmerken. Bij ons kunt u terecht voor kleinere klussen, maar ook de grote projecten, zowel in nieuwbouw als bij renovatie.

Airco

Veldhuizenenergie is de specialist in klimaattechniek. Wij hebben vele jaren ervaring opgebouwd op het gebied van totale luchtbehandeling en klimaatbeheersing. We hebben niet alleen alle benodigde kennis en kunde voor het koelen van lucht in huis, maar ook het verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, reinigen, ventileren en filteren behoort tot ons vakgebied. Kortom, alles wat te maken heeft met optimaliseren van een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij zijn bekend om onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wat betekent dit voor u in de praktijk: wij geven werkelijk inhoud aan de woorden ‘klantgericht bezig zijn’. Wij zetten ons volledig in om vanaf het eerste contact met u als klant tot een uiterst bevredigende oplossing te komen.

Wilt u een Airco laten installeren? Ontvang vrijblijvend een offerte.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?
PERSOONLIJK ADVIES